Η Εταιρία

Η εταιρία ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου εδώ και 40 χρόνια, με την ίδια υψηλή ποιότητα και αισθητική. Έτσι δημιουργήσαμε και αναπτύξαμε το πελατολόγιο μας και τόσα χρόνια, μας τιμά με την επιλογή του.

Στην έκθεση μας, που λειτουργεί σε νέα διεύθυνση, Ηλιουπόλεως 97 & Χίου, Δάφνη, σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, έχετε την ευκαιρία να δείτε την τεράστια ποικιλία μας σε είδη και προτάσεις για το χώρο σας. Όπως, καθρέπτες, τραπεζαρίες, τραπέζια σαλονιού, ασύμμετρα, έπιπλα TV, μπουφέ, κονσόλες, μπαρ, γκαρνταρόμπες και πολλά ακόμη μικροέπιπλα που προσαρμόζονται στα δικά σας μέτρα, στις δικές σας ανάγκες. Σε εμάς, θα βρείτε επίσης, έπιπλα από ιταλικά μοντέλα, με λειτουργικό design, για μοναδικές, ξεχωριστές διακοσμητικές παρεμβάσεις καθώς και μικροέπιπλα, προσαρμοσμένα στις δικές σας απαιτήσεις, σε όποια διάσταση ή σχέδιο επιθυμείτε.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, σε όποια διάσταση, χρώμα ή με όποιο υλικό εσείς έχετε φανταστεί.

Χρησιμοποιώντας σαν υλικά το κρύσταλλο, το μέταλλο, το δέρμα και το ξύλο, κατασκευάζουμε έπιπλα που καλύπτουν τις λειτουργικές σας ανάγκες και βάζουν τη σφραγίδα τους στο χώρο.

Προτεραιότητα μας είναι να ικανοποιήσουμε απόλυτα τις προσδοκίες σας, και να σας δώσουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό ακριβώς που θέλετε, σε ποικίλους συνδυασμούς υλικών και σχεδίων, δημιουργώντας τον χώρο που έχετε ονειρευτεί!